.به گزارش خبرنگار
قدس آنلاین،جینگ فنگ معاون آسیا واقیانوسیه مرکز میراث جهانی یونسکو، با اشاره به اینکه از دعوت برای شرکت در اجلاس جهانی «راه ابریشم» در همدان تقدیر و تشکر کنم اظهار کرد: ششمین اجلاس جهانی راه ابریشم در این شهر زیبا در حال برگزاری است که این اتفاق بسیار باعث خوشنودی است.
وی با اشاره به اینکه همدان شهری مشهور و معروف به خاطر صنایع دستیاش در مسیر «جاده ابریشم» قرار دارد افزود: از جمهوری اسلامی و وزارت میراث فرهنگی و استان همدان برای برگزاری این رویداد تشکر میکنم.
معاون آسیا و اقیانوسیه مرکز میراث جهانی یونسکو با اشاره به اینکه ایران با داشتن ۲۴ اثر میراث ملی و فرهنگی که در فهرست میراث یونسکو ثبت شده، شریک بسیار مهمی برای اجرای کنوانسیون جهانی میراث فرهنگی مصوب سال جهانی ۱۹۷۲ است افزود: ایران استانداردهایی بالایی را برای حفاظت از میراث فرهنگی و مدیریت این میراث ثبت کرده است.
وی افزود: می خواهم از جانب دبیرکل یونسکو از دولت جمهوری اسلامی تقدیر و تشکر کنم چراکه ثبت موفق جهانی جنگلهای هیرکانی در سال ۲۰۱۸ و به عنوان میراث طبیعی و چشمانداز باستانی ساسانی از فارس در سال ۲۰۱۹ انجام شد.
فنگ با بیان اینکه ایران به عنوان یک شریک فعال و کنشگر در کمیته هماهنگی جهانی نقش داشته است ادامه داد: «جاده ابریشم» و زنجیره آن یک نمونه و مصداق عالی از میراث و گنجینههای فرهنگی مغفول مانده و مخفی مانده جهانی است.
وی با اشاره به اینکه از سال ۲۰۰۳ مرکز میراث جهانی نقش بسیار کلیدی ایفا کرده است افزود: هماهنگی به منظور معرفی و ثبت میراث فراملی زنجیرهای در کشورهای جاده ابریشم در حال انجام است.
وی با بیان اینکه برای پیادهسازی دستورات مد نظر؛ کمیته هماهنگی بین دولتی در نشست ۲۰۰۹ تشکیل شد و نمایندگان آن از کشورهای مختلف در این اجلاس حضور دارند افزود: یک رویکرد راهبردی و نظاممند برای آمادهسازی روند معرفی آثار جهانی برای ثبت در میراث جهانی، آن هم برای کشورهایی که در امتداد جاده ابرایشم هستند، فراهم شده است.
نظر شما